COR VISION

Sistem de glisantă cu Barieră Termică cu un design modern care permite o luminozitate maximă cu o secțiune de toc de aluminiu de 8% profil din toata suprafața. Sistemul prezintă posibilitatea de incorporare în finisaj a tocului inferior, superior și lateral.

Posibilitate de unire a foilor în colț de 90º fără montanți. Pentru versiunea cu 1 cale de rulare, compusă din fix și foaie, prezintă cale de rulare ascunsă în zona fixă.

Pentru versiunea de foi cap la cap drepte avem și sistemul GALANDAJ: proiectată pentru a putea realiza o deschidere integrala prin faptul ca foile glisează în interiorul peretelui în totalitate. Se obține astfel o suprafata de deschidere de 100%. Varianta GALANDAJ cu toc cu 1 sau 2 căi de rulare, permite obținerea de uși balcon de 1 și 2 foi ascunse.

Prezintă un nou toc pentru 2 și 3 căi de rulare care permite folosirea unei căi de rulare de inox care le garantează o glisare mai fină, o greutate mai mare a părții glisante (până la 320 Kg/foaie) și o durabilitate îmbunătățită. 

Sistem de montare tradițional cu toc perimetral și foi cap la cap care permite demontarea foii în cazul în care se sparge sticla, sau în cazul în care profilul de aluminiu este defect, etc. Exista posibilitatea folosirii închiderii multipunct pe tijă.

Image Image