MB 86 US

MB 86 US este un sistem utilizat în realizarea a diferite tipuri de ferestre, uși de balcon, vitrine și construcții spațiale, care oferă o izolare termică şi acustică foarte bună precum şi o etanșeitate crescută împotriva apei şi a aerului.

Structura MB 86 US prezintă anumite caracteristici definitorii, respectiv profilul aripii este ascuns după profilul tocului iar suprafața geamurilor montate în câmpurile cu deschidere şi fixe se regăsesc pe un singur plan. Astfel, camerele cu deschidere şi fixe din partea exterioară apar identice.

Datorită construcției inteligente a profilelor ferestrei suprafaţa sticlei şi cantitatea de lumină ce pătrunde este mărită la maxim, structura dând impresia a fi subţire şi uşoară. Acest sistem este permite instalarea tuturor tipurilor comune de sticlă cu două sau trei camere, sticlă acustică sau anti efracţie.

Sistemul MB 86 US respectă toate proprietăţile tehnice cu privire la economisirea energiei şi protecţia mediului. MB 86 US este disponibil în trei variante, în funcție de cerințele de izolare termică MB 86 US ST, MB 86 US SI şi MB 86 US AERO cu inserții de aerogel. Sistemul oferă diverse posibilităţi pentru realizarea structurilor: gabarit maxim al aripilor ferestrelor peste valorile standard pentru acest tip de construcţie (Hs max = 2,5 m, Ls max = 1,6 m) și o greutate maximă a aripii de 150 kg.

Image Image